top of page
  • Writer's pictureUlla Hirvonen

Manifestoi!

Miten manifestoida elämään asioita mitä toivoo?

Kuinka luominen oikein tapahtuu?

Mikä toimii, mikä ei?

Miksi minä en pysty luomaan mitä toivon ja muille vaan tapahtuu kaikkea ihanaa?

Paljon kysymyksiä nousee useasti ajatuksiin, kun on puhe manifestoinnista.

Joskus on jopa vaikea tietää , mitä haluaisi elämään.

Toisinaan ei taas ehkä uskalla edes unelmoida, ettei pety.


Mutta miksi sitten kannattaisi miettiä miten ehkä haluaisi elää, mitä toivoisi lisää tai toisin omaan elämään? Eikä vain voisi olla ja elää?


Jos elämässä on kaikki tosi hyvin, olet onnellinen, sisäinen onnellisuus virtaa vapaana itsessä, vaikka ympärilläsi olisi asiat miten ja koet eläväsi parasta elämääsi just nyt...silloin nautit ja pidät yllä omaa upeaa olotilaa. Mutta miten monella tämä on totta?


On myös rohkeaa myöntää itselle, että kaikki ei ole ehkä niin hyvin kuin toivoisi. Kiire, stressi, väsymys tai/ja uupumus vie kaikki voimat ja sitten koettaa vain selviytyä arjesta. Ei ole aikaa toiveille, ei voimia eikä uskoa, että elämä voisi kenties muuttua parempaan.


Selviytymismoodissa on tärkeintä saada keho ja mieli rentoutumaan. Rauhallinen hengitys ja lepo ovat avaimia tuohon kohtaan. Näistä myöhemmin lisää toisessa kirjoituksessa.


Kun oikeasti haluat muutosta elämään, haluat manifestoida parempaa, onnellisempaa elämää , niin tässä muutama vinkki sinulle siihen:


  1. Toimi toisin kuin ennen. Helpompi teoriassa kuin käytännössä. Mutta todella toimiva metodi. Jos toimit asioissa aina samalla tavalla, luot sitä samaa elämään. Kun tahdot muutosta johonkin asiaan, tilanteeseen...mieti jo etukäteen miten toimit seuraavan kerran kun tilanne tulee eteesi. Mitä teet toisin? Mitä haluat ? Mikä on suunnitelmasi?2. Tunne kehossasi , että unelmasi/toiveesi/tavoitteesi on jo totta NYT. Käytä mielikuvitusta ja koe kaikilla aisteilla, että elät jo unelmaasi todeksi. Kaikkein tärkein on kiitollisuuden ja rakkauden tunne. Rakkauden energia on kaikkein vahvin energia mitä meillä on käytössä.

Pysähdy, sulje silmät ja rauhoita hengitys. Kun olosi on rauhallinen, visualisoi tavoitteesi mahdollisimman eläväksi , näe se sielun silmin ja koe se kehossa. Ole tässä tilassa sen aikaa kun hyvältä tuntuu.3. Työskentele oman energian kanssa. Kun sallit rakkauden ja kiitollisuuden tunteiden oikeasti nousta ja herätä kehossa, avaat energiavirtausta itsessä. Kun energia virtaa kehossasi, se virtaa elämässäsi. Luot itsestä käsin energiavärähtelyä ulospäin omaan kenttään. Kun olet samalla värähtelytaajuudella tavoitteesi kanssa, samalla radiokanavalla, asioita vain alkaa tapahtua ja unelmat toteutua. Hengitys taas kerran on se avain. Keskity tarkkailemaan

hengityksen kulkua ja lisää siihen kiitollisuuden sekä rakkauden energiaa. Voit ajatella esim.

jotain ihmistä/lemmikkiä/paikkaa joka on sinulle tärkeä. Lisää näin sisäistä hyvää oloa.

4. Ohjaa mieli omaan tehtävään. Mielen tehtävä on palvella sielua. Mieli luulee, että sen tehtävä on suojella meitä esim. pettymyksiltä. Opeta mieli kuuntelemaan sielun ja rakkauden energiaa. Keskeytä mielen vanhat tarinat, miten asioiden olisi mentävä...älä mene enää mukaan mielen tarinoihin. Sinä päätä omat ajatuksesi. Ole tietoinen mitä ajattelet.


5.Ole tietoinen! Huomaa asioita mitä alkaa tapahtua. Älä anna mahdollisuuksien lipua ohi, kun ne ilmestyvät elämääsi. Toimi omien tavoitteiden hyväksi. Ole aina itsesi puolella , oman onnellisuuden puolella ja luota, että olet kaiken hyvän arvoinen.Luo elämää joka on sinulle tarkoitettu. Kun unelma herää sinussa, se on sinun unelma ja sinulle tarkoitettu. Luota itseesi ja omaan luomisvoimaan. Usko sen toteutuvan juuri oikeaan aikaan.


Jos olet kiinnostunut työskentelemään oman luomisvoiman ja energian kanssa, ota yhteyttä, autan sinua eteenpäin.


Sisäinen onnellisuus kasvaa, niin unelmat/tavoitteet alkavat toteutua yhä sujuvammin, ihmissuhteet eheytyä, stressi poistuu, elämänilo palaa...tässä vain muutama asia mainitakseni


Jokainen kulkee omaa polkua, toeteuttaa omaa sielunsopimusta täällä maan päällä. Monet pitkään opettaneet sanovatkin, että "Elämä on heräämisen prosessi." Herääminen omaan upeuteen. Muistaa taas , kuka oikeasti on ja miten haluaa tätä elämää oikein elää.


Muista et ole rikki, sinussa ei ole mitään väärää....olet upea just nyt. Salli olla se joka olet , luo elämästäsi omanlainen.


Kiitos kun luit kirjoitukseni. Toivotan sinulle upeaa oloa. Toivon sinun unelmien toteutumista parhaalla mahdollisella tavalla. Muista, olet arvokas ja ainutlaatuinen!


Kaikki hyvä ota vastaan.


Valolla ja ilolla,

Ulla Hirvonen

Kundaliini-& Yinjoogaope

Henkisen kasvun valmentaja

EnergiaKoodi facilitaattori

235 katselukertaa0 kommenttia

留言


bottom of page