Yin-jooga tunnit

Yin jooga on rauhallista ja lempeää joogaa. Tunnilla pääpaino on rauhoittavissa venytys asanoissa (asennoissa), Jokaisella tunnilla keskitytään avaamaan lantion ja selän aluetta sekä teemoittain kiertoja ja ylävartalon/jalkojen alueita. Huomioimme monipuolisesti kehon eri liikeratoja pehmeästi ja kehoa kuunnellen. 

                                  Tuija Kiuru ohjaa Yin joogaa,                                                  äänimaljarentoutustunteja sekä                                              GroundingYin® tuntikokonaisuutta ja                                    erilaisia kehonhuoltomenetelmiä.

                                  Tuija on joogakoulutustaustaltaan                                          Kundaliinijoogaohjaaja ( KRI level 1 ) sekä käynyt useita Yin joogaan, kehonhuoltoon ja rentoutumiseen liittyviä koulutuksia ja kursseja.

Heidi Harju, Heinikki, on RYT200 joogaopettaja, laulaja & lauluntekijä. Hän opettaa Yin-mantra tuntia. Musiikki ja laulu ovat vahvasti mukana Heinikin opetuksessa, niin alkumantran kuin savasanan aikana esitettyjen omien kappaleiden muodossa. 

Yin-jooga & äänimaljarentoutus

la 2.3. & 30.3. 

klo. 12.00-13.30

GroundingYin

ti 12.3., 9.4. & 7.5.

klo. 18.30-20.00

Yin-jooga & Fasciapallot

la 13.4.

klo. 12.00-13.30

Yin-mantra

la 20.4. klo. 12.45-13.45

la 27.4. & 27.5.

klo. 12.00-13.00

Rentouttavaa ja lempeää joogaa jonka päätteeksi Tuija soittaa äänimaljoilla ja gongilla syvärentouttavan tuokion. Harmoniset äänet mahdollistavat kehon ja mielen rauhoittumisen ja tämän tuokion aikana voit vain olla ja antaa äänten vaikuttaa syvärentouttavasti.

Hinta; 20e / 10kerran kortista 1 leima + 5e

Ohjaaja Tuija Kiuru

GroundingYin® on uudenlainen tuntikokonaisuus, jossa Yinjoogan rentouttavimpiin ja restoratiivisimpiin asanoihin yhdistyy Meridiaanien eli energiakanavien, sekä niissä sijaitsevien akupisteiden, käsittelyä kevyesti hieroen ja painellen.

Tunnin tarkoituksena on aktivoida ja tehostaa energiankiertoa kehossa monipuolisesti. Meridiaanien käsittely lisää ja tukee mm. asanoiden hermostoa rauhoittavaa vaikutusta sekä kehon pyrkimystä kohti tasapainoisen tilan saavuttamista.

GroundingYin®- Joogahoidossa käytettävät asanat edistävät mm. sidekudosalueiden sekä nivelten energiansaantia, aineenvaihduntaa ja liikkuvuutta.

Asanoissa ollaan n.2-5min ->, jonka aikana ohjaaja kiertää asiakkaita käsittelemässä. GroundingYin®- Joogahoidon vaikutukset kestävät n. 1vrk ajan, jonka aikana ei kannata tehdä mitään voimakasta, vaan antaa kehon palautua ja hoitaa itseään rauhassa.

Hinta; 30e / 10kerran kortista 2 leimaa

Ohjaaja Tuija Kiuru

Tällä yhdistelmätunnilla otamme myös fasciapallot käyttöön.

Pallolla käsittelemme liikkeen avulla tyypillisimmin kireitä pisteitä koko kehon faskioissa eli lihaskalvoissa.

Lihaskalvoverkosto ympäröi lihaksia ja koko kehoa yhdistäen kehon kaikki osat toisiinsa. Palloliikkeillä pyrimme saamaan nesteytymistä ja tehostamaan kalvokerrosten välistä liikettä. Käsittely pallolla on turvallista tarkoin valittujen pisteiden ja sopivan voimakkuuden sekä annostelun vuoksi.

Fasciapallolla tehtävä lihashuolto-osio on osa FasciaMethod® tuntikokonaisuutta.

Varaudu tunnille mukavin ja lämpöisinkin vaattein, villasukat kannattaa ottaa mukaan tunnin loppurentoutusta ajatellen.

Hinta; 20e / 10kerran kortista 1 leima + 5e

Ohjaaja Tuija Kiuru

Tämän Yin-mantra joogatunnin tarkoituksena on käydä läpi kehon chakroja eli energiakeskuksia yinjooga-asanoiden sekä mantrojen avulla.
Tarjoan ikimuistoisen joogakokemuksen, matkan omaan sisimpään, yhdistämällä rauhoittavan yin joogan ja mantrat. Yin rauhoittaa kehoa, mantrat ja kitara tyynnyttävät mieltä, yhdessä ne auttavat meitä pysähtymään itsemme äärelle. Mukana kitarasäestys.

 

Hinta 18e / 10 kerran kortista 1 leima

Ohjaaja Heidi Harju


 

Varaa paikkasi tästä tai sähköpostilla

Yhteystiedot

Ulla Hirvonen

ulla@sunjooga.fi
puh. 044 746 2869

Tilaa uutiskirje